Hvem er jeg?

Min store passion har i mange år været fotografering og i 2010 tog jeg en uddannelse i Multimediedesign, som hurtigt blandede min passion med den grafiske verden. Det ledte mig efterfølgende til en professionsbachelor i Grafisk Kommunikation som jeg afsluttede med praktik i København i 2016. Her lever jeg stadig i dag og har fundet mig godt tilpas ude på Vestamager.

Under de mange års skolegang har jeg arbejdet freelance på sidelinien og har herigennem skabt flere kompetencer og interesser. Det inkluderer emner som webdesign, videoredigering, SEO og sociale medier som jeg efterfølgende har fulgt op på med et kursus i Digital Markedsføring.

I dag sidder jeg som grafisk designer ved webshoppen Nøddebazaren, hvor jeg også håndterer sociale medier og diverse fotografiske opgaver.
Født: 9. december 1989
Bosted: 2300 København S

Erhvervserfaring

Grafisk Designer / 2018-nu

Nøddebazaren

I august måned 2018, begyndte jeg praktik ved denne fantastiske webshop, som holder til på Nørrebro. Det har med tiden ført til en fast plads hos Nøddebazaren, hvor hverdagen altid bringer mange friske udfordringer.

Grafisk Designer / 2016

Rumble Sports

I 2016 kom jeg i kontakt med ejeren Tue fra Rumble Sports, som var interesseret i at skabe sin egen tøjserie. Med udgangspunkt i deres eksisterende logo, blev der udarbejdet en række designs til t-shirts, hoodies samt rash guards.

Artdirector / 2015-2016

RelationWise

En B2B virksomhed med fokus på kunderelationer, havde ønsket om at udgive et magasin der fortalte den gode historie om deres kunder. Jeg blev hyret som Art Director og i starten af 2016 publicerede vi første udgave af Wise Magasin.

Webdesigner / 2013-nu

Art of Hair

En eksklusiv frisør i Esbjerg havde brug for en ny hjemmeside samt større eksponering på de digitale medier. Det blev starten på et større samarbejde og jeg har efterfølgende arbejdet sammen med ejeren om at skabe større synlighed gennem SEO.

Freelance / 2012-2015

Taka Sushi

Jeg lavede min afsluttende opgave som MMD for denne restaurant og blev efterfølgende ansat som freelance grafiker. Som nystartet restaurant, blev der arbejdet meget på at skabe dem nyt materiale og et image på markedet. Derudover havde jeg også rollen som SoMe manager gennem 2 år.

Freelance / 2012-2014

CSB Island Entertainment

Efter endt praktik ved promoter firmaet CSB beliggende på Fanø, fik jeg i samarbejde med en kammerat, skabt dem en ny hjemmeside bygget på CMS'et Concrete5. Hertil producerede vi en introduktionsvideo som fortæller historien om denne unikke virksomhed og deres idylliske ø.

Uddannelse og praktik

Digital Markedsføring / 2018

Bigum & Co

Som supplement, tog jeg dette 6 ugers kursus der har fokus på bl.a. Sociale Medier og søgemaskineoptimering. Undervisnings kvaliteten var helt i top og jeg afsluttede dette forløb med en større viden om markedsføring, adfærd og brugervenlighed.

Grafisk Komm. / 2013-2017

Skolen for Visuel Komm.

SVK er en fantastisk skole hvor undervisningen er konkret og på et højt plan. Her gik jeg i dybden med opgaver som magasin design, kampagner, CI, webdesign og printmateriale. Ofte i projekter på 1 eller 2 uger.

Praktik / 2015-2016

B-Graphic

Under uddannelse på SVK, flyttede jeg til København for at tage min praktik ved designbureauet B-Graphic. Deres brede kundekreds gjorde det til en spændende og varieret hverdag med entusiastiske kollegaer.

Praktik / 2013

Grafisk Trykcenter

Jeg kom i praktik ved et større trykcenter i Esbjerg, der havde sine egne interne grafikere og udviklere. Her arbejdede jeg med front-end udvikling og blev senere hen sat i arbejdede med at producere videomateriale til deres egen promovering.

Praktik / 2012

CSB Island Entertainment

Som Multimediedesigner var jeg heldig at få praktikplads på Fanø ved CSB. De havde stærkt brug for en grafiker til deres mange projekter og jeg blev dagligt udfordret. Fik store opgaver som design til messestand, motion graphic samt arbejde med City Singler 2 og meget mere.

Multimediedesigner / 2010-2012

Erhvervsakademiet SV

I 2010 begyndte jeg som MMD og fik hurtigt interesse for den grafiske verden og software som Photoshop og Illustrator. Skolen havde en god varieret undervisning og som færdiguddannet havde man en bred almen viden om branchen.