Åbningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lukket
14.00 - 21.00
14.00 - 21.00
14.00 - 21.00
12.00 - 22.00
12.00 - 22.00
14.00 - 21.00
Praktisk
Adresse:
Post-nr:
Telefon:
CVR-nummer:
E-mail:
Englandsgade 9
6700 Esbjerg
32 20 61 96
33 58 11 22
kontakt@takasushi.dk

Om restauranten
Værdier & vision
Velkommen til Taka Sushi. Ordet "Taka" stammer oprindeligt fra Japan og betyder høj. Vi har bygget vores restaurant op på denne værdi og derfor bestræber vi at levere en høj service samt mad af højeste kvalitet.

Vores centralt beliggende restaurant rummer 56 siddepladser og omfatter et hyggeligt ildsted til om vinteren og en solrig baggård til om sommeren. Lokalerne er store og lyse med højt til loftet samt moderne indrettet efter skandinavisk stil. Vi har altid et smil på læben, så kom ned i restauranten og oplev nogle af vores mange specialiteter.
Vores køkken & mad
Vores køkken er ledet af den japanske chefkok Ogasawara Mutsuru, som bl.a. har arbejdet 8 år som chefkok på en af de største sushi restauranter placeret i København. Han bringer dagligt ny inspiration til køkkenet og er med til fortsat at sikre vores høje kvalitet af råvarer. Vi vælger med stor omhu blandt vores mange leverandører verden omkring. Vi får specialiteter leveret fra Japan, første klasses laks fra Norge, første klasses tun fra Sri Lanka og vildt fanget kingfish leveret fra Australien. Det er vigtigt for os at vi ikke går på kompromis når det kommer til kvaliteten af vores råvarer og derfor har vi altid kunne levere en smagsfuld oplevelse til vores kunder.
Vin speciale & drikkelse
Vi har et speciel udvalg af vine, som er særlig egnet til de smagsvarianter sushi byder på. Derudover har vi også rød- og hvidvin, champagne og cognac. Desuden har vi et større udvalg af japanske specialiteter indenfor drinks, øl, sake og te.