Praktik ved Nøddebazaren

19. august 2018

Efter en dejlig VARM sommerferie, har jeg været på jagt efter en praktikplads og kom i kontakt med virksomheden Nøddebazaren. De har en online shop af nødder og tørfrugter hvor de lægger vægt på værdier som økologi og bæredygtighed.

Til mit held, havde de brug for en grafisk designer med viden om digital markedsføring og her kom mit Bigum kursus hurtigt til nytte. Vi havde et møde på deres kontor på Greencubator, Nørrebro og jeg følte mig hurtigt tilpas i deres omgivelser.
Stifteren af Nøddebazaren, Mads Lønnberg, har startet dette kontorfællesskab op sammen med sin virksomhed 5 år tilbage. Her stråler værdierne økologi og bæredygtilhed også, hvilket har tiltrukket mange ligesindede virksomheder.

Nu har jeg haft min første uge i dette fantastiske fællesskab og ser frem til at videreudvikle Nøddebazarens identitet sammen med dem.

Så blev websitet mobiloptimeret

11. juli 2018

Det måtte jo ske på et tidspunkt..

Efter at have gravet mig dybere ned i Google Analytics til mit Bigum kursus, har jeg erfaret at mange flere (end jeg forventede) benytter mit website gennnem mobile enheder.

Dette måtte jeg selvfølgelig efterkomme og har derfor læst mig frem til at bruge det magiske Bootstrap. Det fungerer som et framework hvor du nemt kan opbygge bokse og sætte regler for hvad der skal vises, udfra hvilken skærmopløsning du bruger.

Der vil efterfølgende blive rettet diverse fejl og mangler, så skriv gerne hvis du ser nogle.

Bestod i digital markedsføring!

6. juni 2018

Efter 6 ugers super spændende kursus om alt fra SEO til email marketing, var jeg i dag til eksamen og bestod glædeligt med 12 i karakter.

Det har været nogle fede uger med skarpe undervisere, stærk kaffe og nogle engagerede medkursister. Undervisningen har været konkret og meget aktuel ift. moderne trends og de kompetencer erhvervslivet efterspørger. Jeg har fået et meget større overblik over brugeroplevelser på nettet og den process man gennemgår fra tanke til konvertering.

Alt i alt et fantastisk kursus og en god oplevelse!

Kursus ved Bigum & Co

16. april 2018

På næste mandag begynder jeg på et 6 ugers kursus i digital markedsføring. Her vil jeg blive udfordret i emner som SoMe, markedsføring, SEO og emailmarkedsføring.

Det er virksomheden Bigum & Co som udbyder kurset og de er kendt for deres skarpe og spot-on undervisning. Kurset kommer til at byde på en masse opgaver som udarbejdes selvstændigt og i grupper, derefter afsluttes det med en eksamen i digital markedsføring.

Det bliver spændende at komme på skolenbænken igen og få nye værktøjer jeg kan bruge fremadrettet.

Hjemvendt fra en anden verden

29. oktober 2017

Det har været en utrolig oplevelse at rejse igennem Japan over september-oktober måned. Landet har en interessant kultur med stolte traditioner, nye som gamle. Jeg har mødt en masse mennesker og set mange flotte byer og steder, men endnu vigtigere så har jeg fået taget lige under 2000 billeder som nu skal sorteres.

Så der vil løbende blive opdateret med nye billeder på sitet i takt med jeg får redigeret dem. Er efter hjemkomst flyttet ud på Vestamager og skal lige falde på plads først ;-)

Turen går til Japan

14. august 2017

Det er længe siden der har været en opdatering på siden så her kommer en stor en! Jeg er blevet færdiguddannet i Grafisk Kommunikation, efter et noget tumult år der bl.a. bød på en nedbrudt Mac få dage før eksamen. Men jeg er en glad dimittend og er ved at pakke rygsækken til en måneds rejse gennem Japan i september-oktober måned.

Når jeg vender hjem igen har jeg tasken pakket med gode minder og forhåbentlig tusindvis af fotografier fra en lang rejse.. Fortsættelse følger

Fotojagt på arkitektur i København

28. februar 2017

Kursus i kunstfotografering til februar

27. januar 2017

I midten af februar begynder jeg på kursus i kunstfotografering, som kommer til at foregå på Frederiksberg. Kurset hjælper en med at finde ens eget kunstneriske udtryk igennem forskellige metoder og øvelser, som skulle åbne op for en masse debat med de andre kursister. Der vil være hjemmeopgaver samt fælles opgaver der skal udføres, derudover vil vi også blive introduceret for relevante fotokunstnere og fotoudstillinger.

Kurset kommer til at forløbe over 20 lektioner delt over 5 uger. Med dette kursus håber jeg på udvikling, sparring og feedback, som forhåbentlig vil komme til udtryk gennem min fremtidige fotografering.

Nye uploads til Istockphoto

12. januar 2017

Opdatering af hjemmesiden!

10. januar 2017

Så skete det!

Jeg har over julen arbejdet på en opdatering af mit portfolio site, deriblandt en tiltrængt visuel forbedring af Om mig undersiden så den er i rød tråd med mit print CV.

Fremover har jeg valgt og opdatere denne underside med relevante nyheder, såsom de projekter jeg arbejder på samt generelt om hvordan jeg prøver at forbedre mine færdigheder indenfor branchen. En stor del af min tid bruger jeg på fotografering og mikrostock fotos, som også vil blive en fast del af mine opdateringer her på siden.

Hvis du har ris/ros til det nye design på siden eller har spørgsmål, så tag endelig kontakt.